Gezondheidscentrum
‘s-Hertogenbosch / Engelen

Nieuws

Vanaf februari 2019 in Gezondheidscentrum Lage Leun: PRIÒ therapie

Hallo, wij zijn Jeroen Verdonk en Imke Vos en per 1 februari zijn wij met onze praktijken gevestigd in Gezondheidscentrum Lage Leun. Graag stellen wij ons hier even aan je voor.

Nadat ik, Imke, zeven jaar gewerkt heb als projectleider in de ruimtelijke ontwikkeling bij een groot ingenieurs- en adviesbureau heb ik het roer omgegooid: ik heb een opleiding gevolgd tot counsellor en PRI-therapeut en ben in 2014 mijn eigen praktijk begonnen in Den Bosch en sinds 2018 ook in Venlo, waar ik oorspronkelijk vandaan kom.

Ik, Jeroen, heb ruim 30 jaar als (sport)fysiotherapeut gewerkt in verschillende praktijken in Den Bosch. De laatste 10 jaar heb ik mijn eigen praktijk gevoerd. Sinds ik de opleiding tot PRI therapeut volg, richt ik me meer op de emotionele kant van de fysieke klachten waarmee mensen bij mij komen.

Sinds 2012 delen wij ons leven. We wonen en werken samen in Den Bosch.

Een paar jaar geleden zijn wij elk op onze eigen manier geraakt door PRI, Past Reality Integration. Op een moment dat we vastliepen in bepaalde patronen heeft PRI ons een totaal nieuw perspectief op ons leven aangereikt. Dat heeft ons geïnspireerd om ons werk als hulpverleners te verdiepen, om zoveel mogelijk mensen ook op dit niveau te kunnen helpen. PRI brengt ons meer vervulling, meer grip op ons emotionele welzijn, verdieping in onze relatie met elkaar en met anderen, en de mogelijkheid om onszelf op persoonlijk niveau voortdurend te ontwikkelen. En dat geven we graag door aan iedereen die dat ook wil leren.

PRI is een psychologische methode die je laat zien dat het écht mogelijk is om je van je emotionele lijden te bevrijden. Het geeft je concrete tools waarmee je dat kunt doen. Het goede nieuws is dat het helemaal niet zo ingewikkeld is; iedereen kan het leren. Je krijgt zo een instrument in handen dat je de rest van je leven tevoorschijn kunt halen op elk moment dat je het nodig hebt. Je leert hoe je je hulpvraag op kunt lossen én je wordt voor de toekomst onafhankelijk van andere hulpverleners voor je eigen emotionele welzijn.

Naast therapie en coaching met PRI geven we ook regelmatig workshops. Kijk voor meer informatie op onze websites.

Wij vertellen graag meer over onze werkwijze. Kom gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvende nadere kennismaking. 
Je bent van harte welkom!

Imke Vos
www.imkevos.nl

Jeroen Verdonk
www.jeroenverdonk.nl

_________________________________________________________________________________

februari 2018

OPENDAG ZATERDAG 24 MAART 2018
voor meer informatie klik hier.


Diëtistenpraktijk Eten met Plezier nu ook voor volwassenen!

Diëtistenpraktijk Eten Met Plezier biedt spreekuur aan voor jong tot oud! Per 1 juni 2017 is diëtist Marlijn op 't Hoog de praktijk komen versterken, om volwassenen (vanaf 18 jaar) te begeleiden met vragen omtrent voeding & gezondheid.
Naast de kinderdiëtetiek zijn ook volwassenen welkom op ons spreekuur met vragen rondom:

  • Diabetes type II*
  • COPD*
  • Verhoogde bloeddruk / Verhoogd cholesterol*
  • Maag- darmproblematiek (obstipatie, diarree, prikkelbare darm, FODMaP-dieet)
  • Ondergewicht
  • Overgewicht
  • Algemene vragen rondom (gezonde) voeding & gezondheid

 *Bent u bekend met Diabetes Mellitus, COPD of aandoeningen op gebied van hart- en vaatziekten en bent u onder behandeling van de huisarts en/of praktijkondersteuning? Dan kan het zijn dat uw vergoeding verloopt via de ketenzorg (Chronos). In dit geval betaalt u géén eigen risico. Neem bij vragen contact op met uw huisarts., praktijkondersteuner of diëtist.

Hoe maak je tegenwoordig nog gezonde voedingskeuzes? Moet je wel meedoen aan al die voedingstypes? Hoe houd ik mijn bloedsuikerspiegel stabiel? Hoe maak je een gezonde maaltijd? Wat kan je wel en niet eten bij darmklachten?

Hebt u vragen over voeding en wilt u graag een afspraak maken op één van onze spreekuren? Neem dan gerust contact op via.

Cora Derksen (kinder)diëtist:    06-16946602 / [email protected]
Marlijn op 't Hoog diëtist:          06-51352138 / [email protected]


Diëtistenpraktijk Eten met Plezier - Keer Diabetes om!

Bent u bekend met Diabetes type II? Herkent u het gevoel van vermoeidheid, futloosheid in combinatie met continue trek hebben in eten? Lukt het u maar niet om af te vallen en uw bloedsuikers onder controle te krijgen? Gebruikt u medicatie of insuline en zou u dit graag willen afbouwen? Maak dan een afspraak bij de diëtist van Eten Met Plezier!

Met behulp van de juiste voedingsadviezen kunnen we uw voeding in de juiste balans brengen en ertoe streven om uw bloedsuikers onder controle te krijgen. Diabetes type II is met de juiste voeding- en leefstijl omkeerbaar! Ik help u graag op weg naar een gezonde leefstijl met behulp van persoonlijke begeleiding en praktische tips.

Gezonder eten gaat niet alleen over genoeg en gezond, maar óók om genieten en gezelligheid!

Wilt u uw Diabetes type II op de juiste manier aanpakken? Neem dan gerust contact op met diëtist Marlijn op 't Hoog - 06 51352138 - [email protected]

 

© 2019 Lage Leun. All Rights Reserved.

Powered by Fly Webservices