Gezondheidscentrum
‘s-Hertogenbosch / Engelen

Nieuws

Start nieuwe diëtist-leefstijlcoach per 1 juli 2020

Per 1 juli 2020 start diëtist Chantal Graafmans van praktijk "Adviesbureau Voeding & Leefstijl Ellen Kant" in Gezondheidscentrum de Lage Leun. Zij neemt het spreekuur over van diëtist Cris Immens.

Wilt u graag wat afvallen en kunt u daar hulp bij gebruiken? Heeft u te hoge bloedsuikers en wilt u weten hoe u deze met voeding en leefstijl kunt verbeteren? Of zou u juist graag wat aansterken of aankomen? Of uw conditie verbeteren bij COPD?

Bij deze en nog meer vragen, kan de diëtist-leefstijlcoach u helpen, zoals bijvoorbeeld bij:

 • Over- en ondergewicht
 • Hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte
 • Diabetes, gestoorde bloedglucose
 • Longziekten (COPD)
 • Maagdarm problemen / prikkelbare darm / lactose en/of gluten intolerantie
 • Vruchtbaarheidsproblemen
 • Voor, tijdens en na de zwangerschap
 • Voor, tijdens en na sporten
 • Tijdens de overgang
 • Kinderen en pubers (tot 18 jaar is het eigen risico niet van toepassing)

Er is vergoeding voor consulten vanuit de zorgverzekering (180 minuten per jaar, vanaf 18 jaar is het eigen risico van toepassing). Indien u Diabetes Mellitus type 2, COPD of aandoeningen op het gebied van hart- en vaatziekten heeft, dan kunt u aan uw huisarts of praktijkondersteuner vragen of u in aanmerking komt voor vergoeding via de ketenzorg. Dan is het eigen risico niet van toepassing en krijgt u ook meer uren indien dat nodig is.

Heeft u voeding- en/of leefstijlvragen en wilt u graag een afspraak maken? Bezoek dan www.voedingsadviesvlijmen.nl, stuur een e-mail naar info@voedingsadviesvlijmen.nl of bel Ellen op 06-44624781. Chantal houdt spreekuur in de Lage Leun op vrijdag. Op andere dagen (ook in de avonduren) kunt u bij ons terecht op de Maaspoort, in het centrum of de Palmboomstraat of in Vlijmen.

_________________________________________________________________________________

Uniek in de regio Den Bosch - Praktijk voor darmgezondheid

Per 15 september 2019 start Lily Müller-Valkenberg van Natural Diet Coaching met haar "Praktijk voor Darmgezondheid" in gezondheidscentrum De Lage Leun.

Ervaring heeft Lily geleerd dat goedwerkende darmen met een gezonde darmflora de wortels tot onze gezondheid zijn. Als u regelmatig last heeft van buikpijn, diarree, verstopping, andere maag en darmklachten, chronische vermoeidheid, hoofdpijn of migraine of misschien menstruatie of overgangsklachten, gewrichtsproblemen of andere onverklaarbare klachten, zou het misschien wel eens aan uw darmgezondheid kunnen liggen.

Lily van Natural Diet Coaching biedt het volgende aan in haar praktijk:

 • Voeding & Suppletie advies
 • GAPS dieet begeleiding
 • Colonhydrotherapie
 • Detox Kuren
 • Keuken workshops

Mocht u meer informatie willen kijk dan even op www.naturaldietcoaching.com

U mag Lily ook bellen op 06 82196120

Wilt u liever een  gratis kennismakingsgesprek van 30 min.? Dan mag u mailen naar lily@naturaldietcoaching.com 

_________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vanaf februari 2019 in Gezondheidscentrum Lage Leun: PRIÒ therapie

Hallo, wij zijn Jeroen Verdonk en Imke Vos en per 1 februari zijn wij met onze praktijken gevestigd in Gezondheidscentrum Lage Leun. Graag stellen wij ons hier even aan je voor.

Nadat ik, Imke, zeven jaar gewerkt heb als projectleider in de ruimtelijke ontwikkeling bij een groot ingenieurs- en adviesbureau heb ik het roer omgegooid: ik heb een opleiding gevolgd tot counsellor en PRI-therapeut en ben in 2014 mijn eigen praktijk begonnen in Den Bosch en sinds 2018 ook in Venlo, waar ik oorspronkelijk vandaan kom.

Ik, Jeroen, heb ruim 30 jaar als (sport)fysiotherapeut gewerkt in verschillende praktijken in Den Bosch. De laatste 10 jaar heb ik mijn eigen praktijk gevoerd. Sinds ik de opleiding tot PRI therapeut volg, richt ik me meer op de emotionele kant van de fysieke klachten waarmee mensen bij mij komen.

Sinds 2012 delen wij ons leven. We wonen en werken samen in Den Bosch.

Een paar jaar geleden zijn wij elk op onze eigen manier geraakt door PRI, Past Reality Integration. Op een moment dat we vastliepen in bepaalde patronen heeft PRI ons een totaal nieuw perspectief op ons leven aangereikt. Dat heeft ons geïnspireerd om ons werk als hulpverleners te verdiepen, om zoveel mogelijk mensen ook op dit niveau te kunnen helpen. PRI brengt ons meer vervulling, meer grip op ons emotionele welzijn, verdieping in onze relatie met elkaar en met anderen, en de mogelijkheid om onszelf op persoonlijk niveau voortdurend te ontwikkelen. En dat geven we graag door aan iedereen die dat ook wil leren.

PRI is een psychologische methode die je laat zien dat het écht mogelijk is om je van je emotionele lijden te bevrijden. Het geeft je concrete tools waarmee je dat kunt doen. Het goede nieuws is dat het helemaal niet zo ingewikkeld is; iedereen kan het leren. Je krijgt zo een instrument in handen dat je de rest van je leven tevoorschijn kunt halen op elk moment dat je het nodig hebt. Je leert hoe je je hulpvraag op kunt lossen én je wordt voor de toekomst onafhankelijk van andere hulpverleners voor je eigen emotionele welzijn.

Naast therapie en coaching met PRI geven we ook regelmatig workshops. Kijk voor meer informatie op onze websites.

Wij vertellen graag meer over onze werkwijze. Kom gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvende nadere kennismaking. 
Je bent van harte welkom!

Imke Vos
www.imkevos.nl

Jeroen Verdonk
www.jeroenverdonk.nl

________________________________________________________________________________________________________________________

februari 2018

OPENDAG ZATERDAG 24 MAART 2018
voor meer informatie klik hier.


 

© 2020 Lage Leun. All Rights Reserved.

Powered by Fly Webservices