Gezondheidscentrum
‘s-Hertogenbosch / Engelen

Nieuws

februari 2018

OPENDAG ZATERDAG 24 MAART 2018
voor meer informatie klik hier.


Diëtistenpraktijk Eten met Plezier nu ook voor volwassenen!

Diëtistenpraktijk Eten Met Plezier biedt spreekuur aan voor jong tot oud! Per 1 juni 2017 is diëtist Marlijn op 't Hoog de praktijk komen versterken, om volwassenen (vanaf 18 jaar) te begeleiden met vragen omtrent voeding & gezondheid.
Naast de kinderdiëtetiek zijn ook volwassenen welkom op ons spreekuur met vragen rondom:

  • Diabetes type II*
  • COPD*
  • Verhoogde bloeddruk / Verhoogd cholesterol*
  • Maag- darmproblematiek (obstipatie, diarree, prikkelbare darm, FODMaP-dieet)
  • Ondergewicht
  • Overgewicht
  • Algemene vragen rondom (gezonde) voeding & gezondheid

 *Bent u bekend met Diabetes Mellitus, COPD of aandoeningen op gebied van hart- en vaatziekten en bent u onder behandeling van de huisarts en/of praktijkondersteuning? Dan kan het zijn dat uw vergoeding verloopt via de ketenzorg (Chronos). In dit geval betaalt u géén eigen risico. Neem bij vragen contact op met uw huisarts., praktijkondersteuner of diëtist.

Hoe maak je tegenwoordig nog gezonde voedingskeuzes? Moet je wel meedoen aan al die voedingstypes? Hoe houd ik mijn bloedsuikerspiegel stabiel? Hoe maak je een gezonde maaltijd? Wat kan je wel en niet eten bij darmklachten?

Hebt u vragen over voeding en wilt u graag een afspraak maken op één van onze spreekuren? Neem dan gerust contact op via.

Cora Derksen (kinder)diëtist:    06-16946602 / [email protected]
Marlijn op 't Hoog diëtist:          06-51352138 / [email protected]


Diëtistenpraktijk Eten met Plezier - Keer Diabetes om!

Bent u bekend met Diabetes type II? Herkent u het gevoel van vermoeidheid, futloosheid in combinatie met continue trek hebben in eten? Lukt het u maar niet om af te vallen en uw bloedsuikers onder controle te krijgen? Gebruikt u medicatie of insuline en zou u dit graag willen afbouwen? Maak dan een afspraak bij de diëtist van Eten Met Plezier!

Met behulp van de juiste voedingsadviezen kunnen we uw voeding in de juiste balans brengen en ertoe streven om uw bloedsuikers onder controle te krijgen. Diabetes type II is met de juiste voeding- en leefstijl omkeerbaar! Ik help u graag op weg naar een gezonde leefstijl met behulp van persoonlijke begeleiding en praktische tips.

Gezonder eten gaat niet alleen over genoeg en gezond, maar óók om genieten en gezelligheid!

Wilt u uw Diabetes type II op de juiste manier aanpakken? Neem dan gerust contact op met diëtist Marlijn op 't Hoog - 06 51352138 - [email protected]

 

© 2018 Lage Leun. All Rights Reserved.

Powered by Fly Webservices